Homepage banner

EnergieNetwerk - Vlaams EnergieBedrijf

Energiebeurs D.O.E.N

26/02/2019 - 09:00Voeg toe aan je kalender 2019-02-26 08:00:00 2019-02-26 08:00:00 Energiebeurs D.O.E.N EFFICIËNT IN ENERGIE Samen naar minder CO₂ in de publieke sector. Herman Teirlinck - Havenlaan 88 in 1000 Brussel Energienetwerk VEB@Energienetwerk.be Europe/Brussels public

D . O . E . N  

Save the date!


EFFICIËNT IN ENERGIE  Samen naar minder CO2 in de publieke sector. 

Energie-efficiëntie is meer dan een modewoord, het is een noodzaak. De CO2-footprint verkleinen in de publieke sector is een uitdaging die we graag met u aangaan. Binnen de Vlaamse overheid is er nog een groot (besparings)potentieel. Ook in uw sector! Waarom wachten met doen tot morgen, als u vandaag al stappen kunt zetten? Tijdens het event D.O.E.N (duurzaamheid, ontzorging, energie-efficiëntie, netwerk) kan u samen met verantwoordelijken binnen de overheid, experten en collega’s nuttige informatie verzamelen en inspiratie halen uit mooie voorbeelden die u voorgingen.
 
Interesse? Blokkeer 26 februari 2019 dan in uw agenda. We ontmoeten u graag in het Herman Teirlinck gebouw in Brussel voor een interactieve dag. De dag start met een key-note spreker die de veranderingen in de energiewereld toelicht. Daarna laten wij in een panelgesprek enkele “doeners" aan het woord. Voor welke uitdagingen stonden zij? Wat ging goed en wat kon beter?

Nadien is het aan u! Tijdens hands-on workshops en break-out sessies krijgt u de tijd en de ruimte om uw energie-uitdagingen en -vraagstukken voor te leggen aan onze experts. Breng ook een bezoek aan onze leveranciers en studiebureaus op de energiebeurs die we tegelijkertijd organiseren. Hun kennis en ervaring delen ze graag met u.

Wij zorgen ervoor dat u na het event concreet aan de slag kan gaan. 

Houd uw mailbox in de gaten voor het definitieve programma met de link om in te schrijven.
 
PRAKTISCH:
• Dinsdag 26 februari 2019
• 09.30 - 18.00 u.
• Deelname is gratis
Locatie: Herman Teirlinck gebouw, Tour & Taxis, Havenlaan 88 in 1000 Brussel 

Het gebouw is bereikbaar met het openbaar vervoer en er is een gratis pendeldienst tussen het Herman Teirlinckgebouw en het station Brussel-Noord. Deelnemers die met de auto komen, kunnen gratis gebruik maken van de bovengrondse eventparking.